A gyakorlati képzésen a forgalom vizsgálatán keresztül megérted hogyan kommunikálnak az alkalmazások HTTP-n keresztül, miként lehet ezeket manipulálni és hogyan használd a parancssori alkalmazásokat weboldalak biztonsági vizsgálatához. Megismerkedsz olyan tipikus sérülékenységek és támadási formák alapjaival mint a crawler, spider, directory bruteforcing, code injection és cross site scripting.

Bővebben...

A hálózat-kvíz segít, hogy kiderüljön mennyire vagy képben a hálózati eszközök biztonságával. Több különböző gyártó eszközeire épülő példák segítségével tesztelheted a tudásod.
 
A kvízen az oktató által feltett tesztkérdésekre válaszolsz, majd kapsz azonnali visszajelzést. A helyes válasz és annak részletes indoklása segít megérteni a koncepcionális kérdéseket ugyanúgy, mint a konkrét eszközök beállítását.
 

Hálózat kvíz: subnetek használata

Kvíz Hálózat 1 week ago

A hálózat-kvízen 15 kérdés megválaszolásával ellenőrizheted és bővítheted a meglévő tudásodat a subnetekkel kapcsolatban. A helyes választ részletes magyarázat kíséri, hogy megtanuld miért az volt a jó.

Kvíz elvégzése...

Védekezés a VLAN-t érő támadásokkal szemben

Oktatóvideó Hálózat 1 week ago

A képzésen a VLAN hálózatok támadásán keresztül ismered meg a technológia kockázatait, a hálózatosok által elkövetett tipikus hibákat, hogy megtanulj védekezni ellenük. A tanultak a hálózatos szakember szemszögéből a védekezés gyakorlati megvalósításában nyújt segítséget.

Bővebben...

A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Amazon AWS felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

Powered by Changelogfy