A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Amazon AWS felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

Élő hálózat kvíz: subnetek használata

Élő képzés Hálózat 4 days ago

A hálózat-kvízen ellenőrizheted és bővítheted a meglévő tudásodat a subnetekkel kapcsolatban. Az oktató az élőben feltett kérdésekre várja a résztvevők válaszát, majd elmondja a helyes megoldást és annak magyarázatát.

Bővebben...

A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Google GCE felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

Az etikus hacker eszköztára: netcat és ncat

Oktatóvideó Ethical Hacking 1 week ago

A képzésen elsajátítod a netcat és az ncat használatát az egyszerű sérülékenység-vizsgálattól a fake szerverek létrehozásán át a backdoor és malware készítésig.

Bővebben...

A képzésen megismered a rejtett SSID felfedését, megérted miért nem ér semmit a WEP, milyen módszerekkel törhető a WPA, WPA2, WPA3 és miért jelent problémát az olcsó eszközökben lévő WPS.

Bővebben...

Powered by Changelogfy