Az előadásból megérted milyen előnyei vannak a konténerizációnak, miért érdemes elindulnod ezen az úton és hogyan segítik az életedet a modern eszközök. Konkrétan a Kubernetes és az NGINX. Az előbbi a konténer-cluster de-facto standerdje, míg az NGINX gyakorlatilag megkerülhetetlen ha webszervert készítesz. Akár reverse-proxyként, akár frontend szerverként használod.

Bővbben...

Hálózati forgalom gyűjtése és elemzése Wireshark használatával

Oktatóvideó Ethical Hacking Hálózat 2 weeks ago

A hálózati forgalom gyűjtése és elemzése Wireshark használatával képzésen konkrét feladatok megoldásán keresztül ismerkedsz meg a Wireshark használatával. A tanultak segítségével képes leszel megszerezni és elemezni minden forgalmat, amit a géped "hall".

Bővebben...

Hálózati forgalom gyűjtése és elemzése tcpdump használatával

Oktatóvideó Ethical Hacking Hálózat 2 weeks ago

A képzésen megismerkedsz a hálózati forgalom begyűjtésének és elemzésének alapjaival. Az igény felmerülésétől a csomagbegyűjtést végző CLI alkalmazások használatáig elsajátítod azt a tudást, melynek birtokában képessé válasz az infrastruktúra különböző pontjain hálózati forgalmakat elfogni és elemezni.

Bővebben...

NMAP tippek és trükkök hackereknek

Oktatóvideó Ethical Hacking 4 weeks ago

Az NMAP tippek és trükkök hackereknek képzésen számos, a profi hacker tárházából kihagyhatatlan funkció gyakorlati használatával ismerkedsz meg.

Bővebben...

A képzésen megismered a DoS támadások elleni védekezés gyakorlati kivitelezését. Hibás lépéseken keresztül megtapasztalod a gyakori hibák hatásait, majd ezek kijavításával és a helyes lépések elvégzésével megtanulod a valóban működő védelem beállítását.

Bővebben...

Powered by Changelogfy