A képzésen elsajátítod a PortSwigger Burp Suite és az OWASP Zed Attack Proxy (ZAP) gyakorlati használatának alapjait. A Burp iparági sztenderd, ha a manuális vizsgálatokról van szó, míg a ZED egy kiváló nyílt forrású alternatíva, mely egyesíti a korábban önálló OWASP projekteket.

Bővebben...

A képzésen elsajátítod a sérülékenységek felderítésének és kihasználásának alapjait. Megtanulod az oldalak bejárást, tartalmak megszerzését és az így szerzett információkkal egyszerű támadások kivitelezését.

Bővebben...

A gyakorlati képzésen a forgalom vizsgálatán keresztül megérted hogyan kommunikálnak az alkalmazások HTTP-n keresztül, miként lehet ezeket manipulálni és hogyan használd a parancssori alkalmazásokat weboldalak biztonsági vizsgálatához. Megismerkedsz olyan tipikus sérülékenységek és támadási formák alapjaival mint a crawler, spider, directory bruteforcing, code injection és cross site scripting.

Bővebben...

Hálózat kvíz: subnetek használata

Kvíz Hálózat 2 weeks ago

A hálózat-kvízen 15 kérdés megválaszolásával ellenőrizheted és bővítheted a meglévő tudásodat a subnetekkel kapcsolatban. A helyes választ részletes magyarázat kíséri, hogy megtanuld miért az volt a jó.

Kvíz elvégzése...

Védekezés a VLAN-t érő támadásokkal szemben

Oktatóvideó Hálózat 3 weeks ago

A képzésen a VLAN hálózatok támadásán keresztül ismered meg a technológia kockázatait, a hálózatosok által elkövetett tipikus hibákat, hogy megtanulj védekezni ellenük. A tanultak a hálózatos szakember szemszögéből a védekezés gyakorlati megvalósításában nyújt segítséget.

Bővebben...

Powered by Changelogfy