A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Amazon AWS felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

A gyakorlati képzésen elsajátítod a Jenkins telepítést és előkészítését, hogy abban létrehozhasd a saját CI/CD folyamatodat.
 
Ezt követően megtanulod automatizálni a megismert manuális folyamatot, hogy a kialakított környezetet bármikor könnyen és konzisztens módon tudd reprodukálni.
 
Ez utóbbi logika könnyen átültethető bármely más szoftverre is, így a képzést akkor is érdemes elvégezd, ha a Jenkins maga most kevésbé érdekel.
 

Kubernetes gyorstalpaló

Oktatóvideó DevOps 3 weeks ago

A Kubernetes gyorstalpaló képzésen megtanulsz nulláról felépíteni egy komplett webes környezetet Kubernetes clusterben. Elsajátítasz minden gyakorlati lépést a cluster létrehozásától a működő, HTTPS felületen elérhető Wordpress weboldalig.

Bővebben...

Az előadásból megérted milyen előnyei vannak a konténerizációnak, miért érdemes elindulnod ezen az úton és hogyan segítik az életedet a modern eszközök. Konkrétan a Kubernetes és az NGINX. Az előbbi a konténer-cluster de-facto standerdje, míg az NGINX gyakorlatilag megkerülhetetlen ha webszervert készítesz. Akár reverse-proxyként, akár frontend szerverként használod.

Bővbben...

Hálózati forgalom gyűjtése és elemzése Wireshark használatával

Oktatóvideó Ethical Hacking Hálózat 1 month ago

A hálózati forgalom gyűjtése és elemzése Wireshark használatával képzésen konkrét feladatok megoldásán keresztül ismerkedsz meg a Wireshark használatával. A tanultak segítségével képes leszel megszerezni és elemezni minden forgalmat, amit a géped "hall".

Bővebben...

Powered by Changelogfy