A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Amazon AWS felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

A képzésen megtanulsz szolgáltató-független Kubernetes clustert létrehozni és alap szinten menedzselni Google GCE felhőben a Kubernetes Operations (kOps) segítségével. A létrehozás mellett elsajátítod a skálázás és frissítés menetét is.

Bővebben...

A képzésen elsajátítod a master-slave MariaDB/MySQL cluster készítését Kubernetes alatt. A Helm chart segítségével készített cluster mellett egy teljesen új, sokkal hatékonyabb megoldást, a VMWare Tanzu használatát is megismered. A Tanzu jelentősen növeli a cluster rendelkezésre-állását. A gyakorlat során meglátod mi a különbség a kettő megoldás között és melyiket érdemes használd.

Bővebben...

A gyakorlati képzésen elsajátítod a Jenkins telepítést és előkészítését, hogy abban létrehozhasd a saját CI/CD folyamatodat.
 
Ezt követően megtanulod automatizálni a megismert manuális folyamatot, hogy a kialakított környezetet bármikor könnyen és konzisztens módon tudd reprodukálni.
 
Ez utóbbi logika könnyen átültethető bármely más szoftverre is, így a képzést akkor is érdemes elvégezd, ha a Jenkins maga most kevésbé érdekel.
 

Kubernetes gyorstalpaló

Oktatóvideó DevOps 5 months ago

A Kubernetes gyorstalpaló képzésen megtanulsz nulláról felépíteni egy komplett webes környezetet Kubernetes clusterben. Elsajátítasz minden gyakorlati lépést a cluster létrehozásától a működő, HTTPS felületen elérhető Wordpress weboldalig.

Bővebben...

Powered by Changelogfy