Hálózat kvíz: subnetek használata

Kvíz Hálózat 2 weeks ago

A hálózat-kvízen 15 kérdés megválaszolásával ellenőrizheted és bővítheted a meglévő tudásodat a subnetekkel kapcsolatban. A helyes választ részletes magyarázat kíséri, hogy megtanuld miért az volt a jó.

Kvíz elvégzése...

Védekezés a VLAN-t érő támadásokkal szemben

Oktatóvideó Hálózat 3 weeks ago

A képzésen a VLAN hálózatok támadásán keresztül ismered meg a technológia kockázatait, a hálózatosok által elkövetett tipikus hibákat, hogy megtanulj védekezni ellenük. A tanultak a hálózatos szakember szemszögéből a védekezés gyakorlati megvalósításában nyújt segítséget.

Bővebben...

A képzésen elsajátítod a hijacking, megszemélyesítés, DoS és deauthentikációs támadások kivitelezését, a hozzáférési-pontok (AP) elterelését (Evil Twin, Rouge/Bait/Trap/MitM AP), valamint az ezekhez szükséges eszközök (aircrack-ng, airmon-ng, airodump-ng, aireplay-ng, airbase-ng) használatát.

Bővebben...

A vezeték nélküli (WiFi) hálózat biztonsági kockázatai

Oktatóvideó Ethical Hacking Hálózat 3 months ago
A vezeték nélküli (WiFi) hálózat a mindennapjaink része. A használata kényelmes és egyszerű, de a "levegőbe eresztett" adatok jelentős biztonsági kockázatot jelenthetnek. Ahhoz, hogy ez ne így legyen értened kell a WiFi működését és az esetleges támadási lehetőségeket.
 
A képzésen megismerkedsz a kockázatok okaival és a WiFi technikai működésének alapelveivel, hogy megértsd az okokat. Elsajátítod a biztonsági ellenőrzés lépéseit és tippeket kapsz a biztonság növelésére.
 

WiFi hálózatok auditálása és monitorozása

Oktatóvideó Ethical Hacking Hálózat 3 months ago

A képzésen a helyi (WiFi) infrastruktúrák és az azonos technológiára épülő pont-pont kapcsolatok auditálásával, monitorozásával ismerkedsz meg. Elsajátítod a technológia elvi alapjait és a hálózat gyakorlati megfigyeléséhez szükséges ismereteket. A gyakorlati részben az aircrack-ng, airmon-ng és airodumo-ng alkalmazások kezelésén keresztül tanulod meg a hálózat monitorozását.

Bővebben...

Powered by Changelogfy