DevOps Akadémia újdonságok

Nézd meg az új képzéseinket!

Page title

Filter by label
⚡ Powered by Changelogfy

Posts

 • Cyber Monday 2021

  Elkezdődött a Cyber Monday 2021

  Idei Cyber Monday akciónkban kedvezményesen tudsz egyenleget vásárolni. Most ezt akár 60% kedvezménnyel teheted meg, és bármelyik képzés vásárlásra, vagy letöltésre levásárolhatod.

  Bővebben...

  Krisztian Czako

  Krisztian Czako

 • Hálózat Oktatóvideó

  Stabil és gyors WiFi mindenhol - MikroTik MESH

  A képzésen megtanulsz stabil és gyors WiFi hálózatot készíteni kábelezés nélkül MikroTik MESH technológiával. A WiFi hatókör-bővítők (extender) és más WDS megoldásokkal szemben a MikroTik MESH a sávszélesség csökkentése nélkül tudja megvalósítani a feladatot akár nagyobb terekben is.

  Bővebben...

  Krisztian Czako

  Krisztian Czako

 • Ethical Hacking Oktatóvideó

  Webalkalmazások vizsgálata Burp Suite és Zed Attack Proxy segítségével

  A képzésen elsajátítod a PortSwigger Burp Suite és az OWASP Zed Attack Proxy (ZAP) gyakorlati használatának alapjait. A Burp iparági sztenderd, ha a manuális vizsgálatokról van szó, míg a ZED egy kiváló nyílt forrású alternatíva, mely egyesíti a korábban önálló OWASP projekteket.

  Bővebben...

  Krisztian Czako

  Krisztian Czako

 • Oktatóvideó Ethical Hacking

  Webalkalmazás-sérülékenységek felderítésének és kihasználásának alapjai

  A képzésen elsajátítod a sérülékenységek felderítésének és kihasználásának alapjait. Megtanulod az oldalak bejárást, tartalmak megszerzését és az így szerzett információkkal egyszerű támadások kivitelezését.

  Bővebben...

  Krisztian Czako

  Krisztian Czako

 • Oktatóvideó Ethical Hacking

  Webalkalmazások biztonsági vizsgálatának alapjai: a protokollok működése és a parancssori alkalmazások használata

  A gyakorlati képzésen a forgalom vizsgálatán keresztül megérted hogyan kommunikálnak az alkalmazások HTTP-n keresztül, miként lehet ezeket manipulálni és hogyan használd a parancssori alkalmazásokat weboldalak biztonsági vizsgálatához. Megismerkedsz olyan tipikus sérülékenységek és támadási formák alapjaival mint a crawler, spider, directory bruteforcing, code injection és cross site scripting.

  Bővebben...

  Krisztian Czako

  Krisztian Czako